térkövezés és kőműves munkák, játszóterek építése, térkő lerakás kertépítés és térkövezés

Térkövezés

Ritka az a helyzet, amikor a kertépítés során ne volna szükséges a kőműves munka. Egy szép kertben egyaránt megtalálhatóak a csobogók, a terméskő támfalak, az utak, a tavak, vagy ha más nem legalábbis a kerítés. A kőműves munkák mindegyik esetben szükségesek, ám ehhez nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a kivitelezéssel, hiszen teljes körű szolgáltatásaink között a kőműves munka is szerepel!

A kert és a ház körüli kőműves munkák mindegyikét elvégezzük, hiszen ehhez nem csak magasan képzett szakember gárdával, hanem az összes szükséges géppel is rendelkezünk. Ha Ön nem csak a kertjét szeretné kiépíttetni, hanem udvarát is, mi vállaljuk térkő burkolatok lerakását is udvarára, a kocsibeállójára, a földmunkáktól, a betonozáson át, egészen a térkő lerakásáig.
A Corona Hortus által végzett kőműves munkák során sor kerülhet lépcsők, tipegők és teraszok kialakítására is, bármelyek is legyenek az Ön elképzelései! Ha Ön szeretné lakása, háza táját egy kellemes, kikapcsolódásra alkalmas oázissá varázsolni, számíthat a segítségünkre, mi teljes körűen megoldjuk az összes munkálatot.

Ehhez nincs más teendője, mint felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal.

térkövezés és kőműves munkák

Játszótér építés

Cégünk tevékenységi körébe tartozik a játszótér építés is! Munkásságunk során a játszótér építésben is jártasságra tettünk szert közterületeken és a családi házak mellett egyaránt!

A játszóterek építésben számos referencia munkával büszkélkedhetünk, amelyek megtekinthetőek honlapunkon. Ha Önnek játszótér építés a célja, keressen meg bennünket és mi a legjobb áron kivitelezzük Önnek a játszótér építés munkálatait.

A játszótér építés során egyaránt használhatunk természetes anyagokat mint például a fa, de előregyártott játékokat is felhasználhatunk a játszótér építés kivitelezéséhez! A játszótér építés kivitelezésének ára csakis az Ön igényeitől függ, így bármi legyen is az, mi a legjobb áron kivitelezzük Önnek!

Kérjen árajánlatot térkövezésre - 36 (30) 820 0086

Üzenet küldéséhez kattintson az alábbi gombra vagy hívjon minket telefonon!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS