egy hosszú nap után, a kert olyan barátunk lehet, amely magába fogad és kényeztet - otthon.hu

Öntözőrendszer

Napjaink rohanó világában, sajnos kevesebb időt tudunk fordítani a kertünk vagy a pázsit locsolására, öntözésére. Ezt a problémát viszont egyszerűen megoldhatjuk egy automatizált öntözőberendezés segítségével, amely a meghatározott paraméterek alapján az öntözést elvégzi helyettünk.

Az öntözőberendezés telepítése megoldható a kertépítés munkálataival egyidejűleg, de utólagosan is, azonban a öntözőrendszer telepítése előtt mindig figyelembe kell venni a terep adottságait illetve a kertben található növények nedvesség igényét. Éppen ezért, az öntözőberendezés telepítését részletes tervezőmunka előzi meg, ahol meghatározzuk a telepítési munka és anyag költségét is.

Egy modern öntözőrendszer nem csak meghatározott időpontban képes elvégezni az öntözést, hanem ellátható esőérzékelővel, valamint talajnedvesség mérővel is, így növényei mindig a megfelelő nedvesség mennyiséget kapják meg.
Az ilyen módon automatizált öntözőberendezés teljes mértékben mentesíti Önt a locsolás és az öntözés feladata alól. Egy modern öntözőberendezés telepítése komoly szakértelmet és tapasztalatot igényel, hiszen utólagosan nagyon körülményes a kivitelezési hibákat kijavítani.

Az öntözőrendszer telepítése során komoly földmunkákra is sor kerülhet, ám ezeket szakembereink hatékonyan kivitelezik erőgépeink segítségével, bármekkora volumenű munkáról is legyen szó. Ezáltal az öntözőrendszer telepítési munkákat nagyon olcsón, gyorsan és erősen a piaci ár alatt tudjuk kivitelezni.

A kertépítés terén szerzett sokéves tapasztalatainkat felhasználva olyan módon tudjuk megtervezni az öntözőberendezését, hogy minden egyes növénye a megfelelő vízmennyiséget kaphassa meg, így kertje mindig egészséges és gyönyörű növényekkel örvendeztesse meg Önt!

Természetesen nem csak az öntözőrendszer tervezési és telepítési munkáit vállaljuk, hanem az anyagbeszerzést is, amelyet a legolcsóbban meg tudunk oldani, hiszen sokéves partnerkapcsolatok fűzik cégünket a legnevesebb öntözőrendszer beszállítókhoz.

Öntözőrendszer Budapest

Kérjen árajánlatot öntözőrendszer telepítésére
- 36 (30) 820 0086

Üzenet küldéséhez kattintson az alábbi gombra vagy hívjon minket telefonon!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS