kerttervezés több mint 10 éves szakértelemmel, kertek tervezése kertépítés és kertfenntartás

Kerttervezés

A kertépítés során, vannak ügyfeleink akik teljesen tanácstalanok, míg mások pontos elképzeléssel keresnek meg bennünket. Vállalkozásunk legfontosabb tevékenységei közé tartozik a kerttervezés. Kertépítő szakembereink természetesen a kerttervezéssel kezdik a munkát, amely során felmérjük a területet, amelyen a kert kialakításra kerül.
Ezt követően kezdődik a kerttervezés első fázisa, a számítógépes modellek elkészítése, amelyen nem csak a kialakítandó kert látható, hanem az is nyomon követhető, hogyan is fog kinézni a kert 5-10 éve múlva.
A kert tervezés során pontos kalkulációt is készítünk, amelyben benne foglaltatik minden felmerülő költség, beleértve az öntözőrendszer és díszkivilágítás telepítését is, igény szerint!

A kerttervezés látványterve segítségével nem kell komoly képzelőerő ahhoz, hogy Ön láthassa a kiépítendő kertje kinézetét, hiszen az jól megfigyelhető a három dimenziós számítógépes modelleken. Ezen felül, számos más kertépítési elem is alkalmazható a kert tervezése során, hiszen a lehetőségek határtalanok.
Mindezeket a látványelemeket kertépítő szakembereink javasolhatják Önnek, ezáltal a kertje sokkal szebb is lehet mintsem eredetileg gondolta volna! A kert fenntartását nagyban megkönnyíti a kertépítés során telepíthető automata öntözőrendszer, amely elvégzi Ön helyett a locsolás fáradságos munkáját. Ha a műszakja végén, Ön fáradtan hazatér, még akkor is élvezheti kertje meghitt nyugalmát, ha leszállt az est, hiszen egy jól megtervezett díszkivilágítás kivételes harmóniát kölcsönözhet kertjének.

A kerttervezés segítségével, Ön pontosan tudni fogja, hogy mekkorák lesznek a megvalósítás költségei, így semmiféle plusz költség nem fog felmerülni a kertépítés kivitelezése során.

Öntözőrendszereinknél a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk.

A Burkolatokat, lépcsőket, utakat, az Ön igényei szerint térkőből, fából, betonból készítjük el.

Kérjen árajánlatot kerttervezésre - 36 (30) 820 0086

Üzenet küldéséhez kattintson az alábbi gombra vagy hívjon minket telefonon!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS