kertrendezés és kerttakarítás, kertépítés és kertfenntartás, kertrendezés végzése budapesten

Kertrendezés és takarítás

Megtervezzük, megépítjük, gondozzuk! Számunkra az a fontos, hogy a Ön elégedett legyen, és kapcsolatunk a jövőben is tartós maradjon. A kerttervezést a megrendelővel folyamatosan egyeztetve, szempontjait figyelembe véve végezzük. A telepített növények megbízható minőségűek, saját kertészetünkből szállítjuk, vagy ellenőrzött partnertől rendeljük meg.

Sokak számára gondot okoz a kertjük rendben tartása, ápolása, akár idő-, akár a szakértelem hiánya miatt. Egy nagyobb kert esetében a kerttakarítás és a kertrendezés eléggé időrabló feladatnak bizonyulhat.
Ha a kert sokáig elhanyagoltan áll, bizony komoly feladat lehet az utólagos kertrendezés, ami az esetek nagy többségében nem oldható meg a kellő szakértelem és a gépesítés hiányában.

Ha Ön szeretné, hogy kertje újfent szép és rendezett legyen, bízza ránk a kertrendezés és a kerttakarítás munkálatait, amelyet mi teljes egészében átvállalunk Öntől! Mi a piacon a lehető legjobb árat kínáljuk Önnek bármekkora problémát is jelentsen a kertrendezés!

A Corona Hortus szakemberei és gépparkja segítségével bármilyen nehézségi fokú munkálatot el tud végezni, ezáltal Önnek újra gyönyörűen zöldellhet és virágozhat a színpompás kertje!
Természetesen, a hulladék elszállítása is a mi gondunk, Önnek még ezzel sem kell foglalkoznia, mindössze újjávarázsolt kertje szépséget kell élveznie!

Öntözőrendszereinknél a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk.

A Burkolatokat, lépcsőket, utakat, az Ön igényei szerint térkőből, fából, betonból készítjük el.

Galéria

Kérjen árajánlatot kertrendezésre - 36 (30) 820 0086

Üzenet küldéséhez kattintson az alábbi gombra vagy hívjon minket telefonon!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS