Permetezés, Gyomirtás, Kaszálás, parlagfű mentesítés

Permetezés

Sajnos, a klímaváltozás hatásai hazánkat sem kerülték el. A telek egyre enyhébbek, így a kártevőkből egyre kevesebbet pusztít el a téli hideg. Éppen ezért, egyre határozottabban kell védekeznünk ellenük permetezéssel.
A permetezés szakszerű kivitelezése azonban nem mindig oldható meg házilagosan, hiszen gondot jelenthet a megfelelő növényvédő szerek kiválasztása és az alkalmazása is hatékonyan, biztonságosan!

A permetezés során számos tényezőt kell szem előtt tartani, így nem csak a kártevők fajtáit amelyek ellen permetezéssel kívánunk védekezni, hanem a megfelelő növényvédő szer kiválasztását valamint az alkalmazási technológiáját, betartva az egészségvédelmi és élelmiszer biztonsági előírásokat is!
Mindezekre a szempontokra magasan képzett szakembereink a permetezés során tekintettel lesznek, akik mindig akkor fogják elvégezni az Ön kertjében a permetezéses növényvédelmet, amikor arra szükség lesz.
Természetesen, mindazok akik biokertészetet vagy biogyümölcsöst szeretnének fenntartani, azok sem nélkülözhetik a permetezés elvégzését, amelyhez mi speciális biopermeteket is biztosítunk!

Gyomirtás

Nem csak a díszkertekben, hanem a zöldséges kiskertekben és a pázsitban is az esetek többségében előbb-utóbb gondot okoznak a gyomnövények. A védekezés ellenük többféle módon is lehetséges, így a gyomirtás történhet vegyszeres úton, gépi- vagy kézi erővel. A pázsitban található kétszikű gyomok esetében a hatékony gyomirtás vegyszeres úton is lehetséges, ugyanígy a sziklakertek kövei között is.

Amennyiben a kultúrnövények ki lennének téve a gyomirtó szerek hatásának, akkor nem marad más megoldás mint a kézi gyomirtás. Természetesen, bármilyen gyomirtási technológiáról is legyen szó, szakembereink mindenben a segítségére lesznek, akár egyedi, akár hosszú távú megbízásos alapon is! Bízza ránk a gyomirtás feladatát, amelyet mi hatékonyan megoldunk, így kertje, parkja vagy pázsitja mindig gyönyörű lehet!

Kaszálás, parlagfű mentesítés

Sokak számára gondot okoz a parlagfű. Az parlagfű pollenje erősen allergén hatású, ezért azok akik érzékenyek rá, sokat szenvednek miatta. Napjainkban jogszabály írja elő a parlagfű mentesítés elvégzését, ami azonban sokakat állít nehezen megoldható feladat elé.
Jelenleg, az egyik leghatékonyabb megoldás a parlagfű mentesítés elvégzésére a kaszálás. Ahhoz, hogy a parlagfűvel benőtt területen tartós eredményt érhessünk el, évente háromszor szükséges a kaszálás. Nagyobb földterületek esetében a kaszálás nagyon nagy munkát jelent, ami kézi erővel nehéz és időigényes feladat.
Cégünk a parlagfű mentesítés munkálatait gépi erővel végzi, gépi kaszával, vagy speciális kaszálógéppel, így a parlagfű mentesítés nem csak olcsóbb, de hatékonyabb is lesz! A parlagfű mentesítés vegyi úton is megoldható, olyan vegyszerekkel, amelyeket kifejezetten parlagfű irtására fejlesztettek ki. Ezáltal tartós eredmény érhető el a parlagfű elleni védekezésben.

Kérjen árajánlatot kertfenntartásra - 36 (30) 820 0086

Üzenet küldéséhez kattintson az alábbi gombra vagy hívjon minket telefonon!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS