Haszonanyag szállítás, Termőföld, Sóder, Homok, Beton, Murva, Kavics, Hulladék szállítás, Árufuvarozás

Haszonanyag szállítás

Cégünk segítségével, a haszonanyag szállítás sem okoz gondot! Mi, a haszonanyag szállítás során sokféle frakciójú (osztályú) ömlesztett árú szállítását vállaljuk, akár egyedi áron is, amennyiben a haszonanyag szállítás tömege túllépi a 20 köbmétert. Természetesen a haszonanyag szállítás zsákos kiszerelésben is lehetséges.

Termőföld

Termőföld mindig szükséges a kertépítés, udvarrendezés és még sok más esetben is. Mindig, minden esetben szükséges a megfelelő termőföld használata. Ezért cégünk termőföld szállításával is foglalkozik, amelynek kiválasztáshoz szaktanáccsal is szolgálunk. Nálunk többféle termőföld közül választhat, mint például a natúr, a rostált (darált) termőföld, a tőzeggel kevert vagy tiszta tőzeg, a trágyás föld, illetve a töltőföld.

Sóder

A felújítási és építés munkák egyik legfontosabb alapanyaga a sóder. Cégünk többféle sóder szállítását vállalja különböző szemcseméretekben. Így egyaránt szállítunk 0-4 mm, 0-8 mm, 0-16 mm és 0-24 mm szemcseméretű sódert illetve töltősódert is.

Homok

A kőműves munkák megfelelő minőségű kivitelezésének egyik fontos alapanyaga a homok. A kőműves munkáknál többféle keménységű és szemcseméretű homok kerülhet felhasználásra, mint például a falazó homok vagy a vakoló homok. Ha Önnek minőségi homok szükséges a munkájához, a beszerzést és szállítást bízza ránk!

Beton

Az építkezés, felújítás és általában a betonozási munkák során sok esetben lehet célra vezető a földnedves beton alkalmazása. Cégünk vállalja földnedves beton szállítását is, így Ön abban az ütemben haladhat a munkával, amilyenben csak szeretne. A földnedves beton előnye, hogy megszakíthatóak a betonozási munkálatok és nem kell a mixerbeton érkezéséig várnia. A földbeton használatával hatékonyabb a munkavégzés és nincs kapkodás sem.

Murva

A kertépítés során utak kivitelezése is szükséges, hogy kertünkben kényelmesen sétálgathassunk. Ha szeretné, a kerti utak felszórása murva felhasználásával is lehetséges. A murva, különféle darált kőzetekből áll, amelyek méret szerint vannak osztályozva. Cégünk vállalja murva szállítását 5-12, 12-20, 0-20, és 20-55 milliméteres átmérőkben, valamint kerti murváét is. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és a megfelelő murva szállításának kérdése már meg is van oldva!

Kavics

Bizonyos építési munkáknál, számos esetben szükséges a kavics. Mi vállaljuk a kavics szállítását, mosott kavics és mosatlan kavics állapotban egyaránt. Az általunk értékesített mosott kavics mérte lehet 4-8, 8-16, 16-32 milliméteres vagy kulékavics is, míg a mosatlan kavics 16-32 és 24-40 milliméteres méretekbenben választható. Ha Önnek minőségi kavics szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Hulladék szállítás

A kertépítési, építkezési, felújítási, vagy egyszerűen a takarítási munkák során nagy mennyiségű hulladék keletkezhet. A hulladék szállítás sok esetben gondot okozhat. Ha szolgáltatásunkat választja, mi a hulladék szállítás kérdését megoldjuk Ön helyett, legyen szó kommunális hulladékról, zöld hulladékról (növényi), vagy építkezési törmelékről. Amennyiben igényli, megoldjuk Ön helyett a hulladék rakodását is, kézi, vagy gépi erővel egyaránt. Szükség esetén a konténeres szállítás is megoldható, így a hulladékot azonnal berakhatja a kihelyezett konténerbe.

Árufuvarozás

Cégünk az árufuvarozásban is az Ön rendelkezésére áll! Legyen szó bármilyen kiszerelésű áruról, az árufuvarozás kérdését jutányos áron megoldjuk, hogy Ön a további teendőinek szentelhesse idejét. Velünk az árufuvarozás az ország bármely pontjáról megoldható, legyen szó kis- vagy nagy mennyiségű áruról.

Kérjen árajánlatot haszonanyag szállításra - 36 (30) 820 0086

Üzenet küldéséhez kattintson az alábbi gombra vagy hívjon minket telefonon!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS