dísznövények telepítése, kertépítés, dísznövény telepítés, dísznövények beszerzése

Dísznövények

Egy gyönyörű kert kialakításához elengedhetetlenek a legkülönbözőbb dísznövények. Ahhoz, hogy Önnek a legolcsóbb árakon biztosíthassuk a dísznövények széles választékát, cégünk 2008-ban egy dísznövény kertészetet is létrehozott, ahonnan termelői áron beszerezhető számos dísznövény faj.
Természetesen, nem csak dísznövények termesztésével és forgalmazásával foglalkozunk, hanem a telepítésével is. Ha ránk bízza a kerttelepítés és a kertrendezés feladatát, mi a dísznövényeket kiszállítjuk és el is ültetjük az Ön kertjében, parkjában.

Az általunk termesztett és szakszerűen kiültetett növényekre egy éves eredési garanciát is vállalunk! Amennyiben Önnek valamilyen különleges dísznövényre lenne szüksége, nem kell a kertészeteket végig járnia, mert mi ezt megtesszük Ön helyett.
A Corona Hortus számos dísznövény kertészettel ápolja partnerkapcsolatait, ezáltal biztosítani tudja Önnek a legjobb árakat a dísznövények beszerzéséhez.

Ha nincs még konkrét ötlete, hogy melyek volnának azok a dísznövények, amelyek leginkább illenének az Ön kertjébe, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tapasztalt kertészeti szakember gárdánk számos ötlettel szolgálhat a megfelelő dísznövények kiválasztásához.
Amennyiben szeretné teljes körűen megoldani a dísznövény telepítés feladatát, ezt is ránk bízhatja, hiszen mi a tervezéstől a kivitelezésig megoldjuk az összes felmerülő problémát, amelyek a kertépítéssel járnak!

Önnek nincs egyéb teendője, mint felhívni bennünket telefonon és egyeztetni egy találkozót szakembereinkkel, akik igényeihez mérten a legjobb ajánlatot adják Önnek!

dísznövények telepítése Budapest

Kérjen árajánlatot dísznövény telepítésre - 36 (30) 820 0086

Üzenet küldéséhez kattintson az alábbi gombra vagy hívjon minket telefonon!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS